کد خبر 167097
۲۸ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۶

رضا نورمحمدی در گفتگو با «حیات»:

دربی نقش تعیین کننده‌ای در سرنوشت قهرمانی دارد/ ساکت الهامی اهل تبانی کردن نیست

دربی نقش تعیین کننده‌ای در سرنوشت قهرمانی دارد/ ساکت الهامی اهل تبانی کردن نیست

پیشکسوت پرسپولیس در مورد وضعیت این تیم و رقابت قهرمانی لیگ برتر در چهار هفته پایانی صحبت کرد.

رضا نورمحمدی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی حیات در خصوص وضعیت سه تیم بالای جدول و کورس قهرمانی لیگ برتر اظهار داشت: با نتایج این هفته و برتری هر سه تیم بالای جدول رقابت به 4 هفته آخر کشید و جذاب‌ترین رقابت قهرمانی را در تاریخ لیگ برتر شاهد هستیم و فکر می‌کنم تا هفته‌های پایانی هم ادامه داشته باشد. نتیجه دربی این هفته خیلی می‌تواند در این میان مهم و تعیین کننده باشد و به نظرم بعد از دربی خیلی مسائل روشن خواهد شد.

وی در مورد اینکه با توجه به بازی‌های باقی مانده شانس سپاهان بیشتر از دو تیم دیگر به نظر می‌رسد، گفت: روی کاغذ شاید اینطور به نظر برسد ولی خب تیم‌های پایین جدول هم فکر نکنید حریفان دست و پا بسته ای هستند و سپاهان به راحتی آنها را شکست می‌دهد. بارها پیش آمده تیم‌های پایین جدول توانستند یقه صدر نشین لیگ را بگیرند و چه بسا در چهار هفته باقی مانده سپاهان امتیاز از دست بدهد. بازهم می‌گویم دربی در این میان خیلی تعیین کننده است.

پیشکسوت پرسپولیس در مورد بازی این هفته استقلال مقابل هوادار و حرف و حدیث‌های پیش آمده توضیح داد: من فکر نمی‌کنم اتفاق غیر فوتبالی در زمین رخ داده باشد. در فوتبال بارها پیش آمده تیم‌های بزرگ هم درگیر چنین شرایطی شوند و وقتی شما 1-2 گل می‌خوری بازی از دستت خارج می‌شود و دیگر نمی‌توانی خودت را پیدا کنی. من با شناختی که از آقای الهامی دارم می‌دانم اهل تبانی و کم کاری نیست و موضوعات پیش آمده سو تفاهم است.

نورمحمدی در مورد زوج گولسیانی - پورعلی گنجی در مرکز دفاع پرسپولیس هم توضیح داد: هر دو بازیکن کیفیت بالایی دارند. گولسیانی خصوصاً این فصل که بازی‌هایش را بیشتر دیدم واقعاً کیفیت بالا و بازی کم نقصی از خودش ارائه می‌دهد و کیفیت خیلی بالایی دارد. پورعلی گنجی هم تا قبل از مصدومیت عملکرد خوبی داشت و کم کم به دوران اوجش می‌رسد. او بازیکن با تجربه ای است و میدان‌های بین المللی زیادی دیده است. فکر می‌کنم زوج خوبی تشکیل داده‌اند.

برچسب‌ها